Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.

Jonge mensen met dementie

Begeleiding, ondersteuning en behandeling

Wat als u de diagnose dementie op jonge leeftijd heeft gekregen en u heeft behoefte aan begeleiding en behandeling? Dan kunt u bij het Parkhuis terecht voor de dagbehandeling voor mensen met dementie op jonge leeftijd. Daar ontmoet u leeftijdgenoten die net als u de diagnose dementie hebben gekregen. Het is belangrijk dat u de activiteiten en levensgewoonten die uw leven zin en kleur geven zoveel mogelijk kunt blijven doen. Bij de dagbehandeling kunt u aangeven welke activiteiten dit zijn. Met een maximale inzet proberen wij uw wensen waar te maken. Wij bieden dagondersteuning bij de dingen waar u goed in bent en waar u plezier aan beleeft. Wij bespreken dit samen met u en uw familie. Het goed invullen van de dagstructuur, thuis en op dagbehandeling, is een belangrijk aandachtspunt. Een trajectcoach begeleidt u individueel tijdens de dagbehandeling en voert ook gesprekken met uw familie over de balans in de structuur thuis en op de dagbehandeling.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de dagbehandeling en of u daarvoor in aanmerking komt, of wilt u een keer komen kijken? Neemt u dan contact op met Daniëlla de la Fuente, trajectcoach. Zij is bereikbaar via de receptie op telefoonnummer (078) 622 00 00.

Ketenzorg Dementie Waardenland
Coordinator ketenzorg dementie Paula Pontier
06-20174387

E-mail:  p.pontier@drechtzorg.nl
Internet: www.ketenzorgdementiewaardenland.nl

Is onderdeel van de Stichting Drechtzorg
Bezoekadres: Karel Lotsyweg 6, 3318 AL  Dordrecht
Postadres: Postbus 444, 3300 AK Dordrecht
Telefoon: 078-6541407
E-mail: info@drechtzorg.nl
Internet: www.drechtzorg.nl